Η FIA άναψε το «πράσινο φως» για το GP του Μπαχρέιν
Παρά τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και την ένταση που επικρατεί στο Μπαχρέιν, η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) αποφάσισε να δώσει το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του αγώνα της Formula 1 που είναι προγραμματισμένος για την επόμενη εβδομάδα. Να θυμίσουμε ότι το περσινό γκραν πρι του Μπχρέιν είχε ακυρωθεί, λόγω των ταραχών που είχαν ξεσπάσει στη χώρα και είχαν ως συνέπεια το θάνατο 35 ατόμων.
Παρά τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και την ένταση που επικρατεί στο Μπαχρέιν, η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) αποφάσισε να δώσει το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του αγώνα της Formula 1 που είναι προγραμματισμένος για την επόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της FIA, οι διοργανωτές έδωσαν τις απαιτούμενες εγγυήσεις για την ασφάλεια των οδηγών αλλά και των αποστολών που θα μεταβούν την επόμενη εβδομάδα στο Μπαχρέιν και έτσι θα πραγματοποιηθεί κανονικά ο αγώνας, που είναι ο τέταρτος στη σειρά του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1.
«Με βάση την ενημέρωση που έχουμε έως τώρα, θεωρούμε ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για να μπορέσει να φιλοξενηθεί στο Μπαχρέιν ο τέταρτος αγώνας της σεζόν για τη Formula 1. Ως εκ τούτου, η FIA επιβεβαιώνει ότι το γκραν πρι του Μπαχρέιν θα πραγματοποιηθεί κανονικά την επόμενη εβδομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.
Να θυμίσουμε ότι το περσινό γκραν πρι του Μπχρέιν είχε ακυρωθεί, λόγω των ταραχών που είχαν ξεσπάσει στη χώρα και είχαν ως συνέπεια το θάνατο 35 ατόμων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρωτοποριακή έρευνα δίνει ελπίδες για θεραπεία της ιδιοπαθούς πνευμονικής ίνωσης – Τι είναι ο υποδοχέας TLR5
- Συναγερμός στα Χανιά: Εξαφανίστηκε 75χρονη με άνοια πηγαίνοντας προς την εκκλησία
- Ανασφάλιστα οχήματα: Με τεχνητή νοημοσύνη η εξέταση των ενστάσεων – Πώς ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας στο World Cup, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο (vid)
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μητσοτάκης για την ένταξη του Ολύμπου στην UNESCO: «Από σήμερα γίνεται βουνό ολόκληρης της ανθρωπότητας»
