Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Για μία ακόμα χρονιά (51η για την ακρίβεια) οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής έδωσαν μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση, μπροστά σε αρκετό κόσμο. Το παιχνίδι, γνωστό σε όλους ως «Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός» δεν είχε νικητή, καθώς έληξε 1-1, όμως ήταν αφιερωμένο στον Λάκη Γκλέζο που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα. Το σκορ άνοιξε για την Προοδευτική στο 41ο λεπτό ο Ντάγκας, όμως ο Ολυμπιακός πήρε τελικά τον άτυπο βαθμό λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με τον Ιωαννίδη να σκοράρει. Ντεμπούτο με τον Βραδυποριακό έκανε ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Ανατολάκης.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!