Έκανε την μεταμόσχευση ο Ερίκ Αμπιντάλ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταμόσχευση ήπατος στον Έρικ Αμπιντάλ, όπως ενημέρωσε ο Πέπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Χετάφε. «Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για να δούμε την πορεία της υγείας του. Έχουμε μεγάλη πίστη πως όλα θα πάνε καλά για τον Έρικ. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταμόσχευση ήπατος στον Έρικ Αμπιντάλ, όπως ενημέρωσε ο Πέπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Χετάφε.
Η σχετική διαδικασία χρειάζεται κάποιο χρόνο για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και το πως αντιδρά το μόσχευμα στον οργανισμό του Γάλλου ποδοσφαιριστή.
Για την πορεία της επέμβασης του Αμπιντάλ μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στα Μέσα, μετά το ματς με τη Χετάφε, μεταφέροντας τα εξής: «Μας είπαν ότι η επέμβαση στον Αμπιντάλ ολοκληρώθηκε. Ήταν μία μακρά διαδικασία και χρειάζεται προσοχή. Μέσα στην εβδομάδα θα ξέρουμε περισσότερα. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για να δούμε την πορεία της υγείας του. Έχουμε μεγάλη πίστη πως όλα θα πάνε καλά για τον Έρικ. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Έλληνες με τις περισσότερες κατακτήσεις Ευρωλίγκας: Για τη 2η ο Μπαρτζώκας, για την 3η ο Παπανικολάου
- Τσίπρας: Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί
- Νέες ταινίες: Ελληνική έκπληξη, θρίλερ και ένα Star Wars για τους fans
- Με δύο άσους στο μανίκι: Πως ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Φενέρ και τρόμαξε τους άλλους (vid)
- Η ΕΕ αναθεωρεί τις προβλέψεις για την ανάπτυξη, καθώς ο πόλεμος στο Ιράν εκτοξεύει τον πληθωρισμό
- Μικρολίμανο: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν άνδρα που είχε στην κατοχή του όπλα και χειροβομβίδες
