
Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων 1 δισ. ευρώ τη Μ.Τρίτη
Το Δημόσιο θα εκδώσει έντοκα γραμμάτια εξάμηνης διάρκειας, ύψους 1 δισ. ευρώ, τη Μ.Τρίτη, προκειμένου να αναχρηματοδοτήσει χρεόγραφα που λήγουν εντός του μήνα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.
Το Δημόσιο θα εκδώσει έντοκα γραμμάτια εξάμηνης διάρκειας, ύψους 1 δισ. ευρώ, τη Μ.Τρίτη προκειμένου να αναχρηματοδοτήσει χρεόγραφα που λήγουν εντός του μήνα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.
Ως ημερομηνία διακανονισμού ορίστηκε η 17η Απριλίου. Μόνο οι βασικοί διαπραγματευτές μπορούν να συμμετάσχουν στην δημοπρασία, ενώ δεν θα καταβληθεί προμήθεια.
Αυτό το μήνα λήγουν εξάμηνα και τρίμηνα γραμμάτια συνολικού ύψους 3,6 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Check Point και AWS συνεργάζονται για ασφαλές cloud στην Ευρώπη
- Το Ιράν εξετάζει ένα «ειδικό» δικαίωμα για τις «φίλες» χώρες για το πέρασμα των Στενών του Ορμούζ
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
