
Διαψεύδει η Alpha τα δημοσιεύματα για μετοχική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης
Δεν υπάρχει συμφωνία για μετοχική συνεργσία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), τόνισε σε ανακοίνωσή της, τη Μ. Δευτέρα, προς το Χρηματιστήριο η Alpha Bank, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.
Δεν υπάρχει συμφωνία για μετοχική συνεργσία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), τόνισε σε ανακοίνωσή της, τη Μ. Δευτέρα, προς το Χρηματιστήριο η Alpha Bank, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Alpha, «σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ως προς δημοσιεύματα περί συμφωνίας μετοχικής συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) μετά της Τραπέζης αναφορικά με αλλοδαπές θυγατρικές της τελευταίας, η Alpha Bank δηλώνει ότι, στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαδικασίας ανακεφαλαιοποιήσεως των ελληνικών τραπεζών, μελετά διάφορα σχέδια προς την κατεύθυνση περαιτέρω ενδυναμώσεως των εποπτικών της κεφαλαίων, όμως ουδεμία συμφωνία υφίσταται περί του υπόψη αντικειμένου μετά της ΕΒRD.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι πρώτοι influencers στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
- Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για κατ’ εξακολούθηση εμπρησμούς
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος βίασε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα της
- Μουντιάλ 2026: Όμορφες εικόνες, φίλαθλοι της Αργεντινής και της Ισπανίας τραγουδούν μαζί πριν τον τελικό (vid)
- Συνελήφθησαν οι «επαγγελματίες» μισογύνηδες Άντριου και Τρίσταν Τέιτ – Για τι κατηγορούνται
- Φωτιές: Παρατεταμένη ξηρασία και ανθρώπινη αμέλεια αυξάνουν τον κίνδυνο – Στη Θεσσαλονίκη 272 φωτιές σε 18 ημέρες
