Συνεχίζουν την αποχή οι παίκτες του Άρη στο μπάσκετ
Την απόφαση να συνεχίσουν την αποχή τους από τις προπονήσεις της ομάδας, κινητοποίηση που άρχισαν την Τετάρτη (4/4), έλαβαν οι παίκτες του Αρη. Οι εκ νέου δεσμεύσεις της διοίκησης για οικονομική τακτοποίησή τους δεν ικανοποίησε τους παίκτες, με συνέπεια να καταλήξουν την Πέμπτη, μετά από συζήτησή που έκαναν στο Αλεξάνδρειο, στο να επιμείνουν στη στάση τους και να μη συμμετέχουν στις υποχρεώσεις του συλλόγου.
Την απόφαση να συνεχίσουν την αποχή τους από τις προπονήσεις της ομάδας, κινητοποίηση που άρχισαν την Τετάρτη (4/4), έλαβαν οι παίκτες του Αρη.
Οι εκ νέου δεσμεύσεις της διοίκησης για οικονομική τακτοποίησή τους δεν ικανοποίησε τους παίκτες, με συνέπεια να καταλήξουν την Πέμπτη, μετά από συζήτησή που έκαναν στο Αλεξάνδρειο, στο να επιμείνουν στη στάση τους και να μη συμμετέχουν στις υποχρεώσεις του συλλόγου.
Για την απόφασή τους ενημέρωσαν τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος με τη σειρά του αναγκαστικά αναπροσαρμόζει τα πλάνα του. Σε αυτό το πλαίσιο, ακυρώθηκε το αυριανό φιλικό παιχνίδι που είχε συμφωνηθεί να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση