Τη Μεγάλη Τρίτη ολοκληρώνεται το κοινοβουλευτικό έργο
Τη Μεγάλη Τρίτη ολοκληρώνεται το νομοθετικό έργο και «κλείνουν» οι εργασίες της Βουλής, εν όψει του Πάσχα. Το τελευταίο νομοσχέδιο, που αφορά σε ρυθμίσεις για το ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ, θα εισαχθεί προς ψήφιση τη Μ.Δευτέρα το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί τη Μ.Τρίτη. Το γεγονός ότι τη Δευτέρα το πρωί συνεδριάζει η Ολομέλεια, κάτι σπάνιο στα κοινοβουλευτικά χρονικά, παραπέμπει κατ' εκτίμηση πολλών σε προκήρυξη εκλογών ίσως και την Τετάρτη το πρωί.
Τη Μεγάλη Τρίτη ολοκληρώνεται το νομοθετικό έργο και «κλείνουν» οι εργασίες της Βουλής, εν όψει του Πάσχα.
Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε το τελευταίο νομοσχέδιο, που αφορά σε ρυθμίσεις για το ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ, να εισαχθεί προς ψήφιση τη Μ.Δευτέρα το απόγευμα και να ολοκληρωθεί τη Μ.Τρίτη.
Αύριο, Παρασκευή, εισάγεται για να ψηφιστεί σε συνεδριάσεις -η δεύτερη τη Δευτέρα- το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που ρυθμίζει θέματα τοπικής ανάπτυξης, αυτοδιοίκησης και αποκεντρωμένης διοίκησης («νέος Καλλικράτης»).
Το γεγονός ότι τη Δευτέρα το πρωί συνεδριάζει η Ολομέλεια, κάτι σπάνιο στα κοινοβουλευτικά χρονικά, παραπέμπει κατ’ εκτίμηση πολλών σε προκήρυξη εκλογών ίσως και την Τετάρτη το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι σημαίνει η αύξηση του επιπέδου τρομοκρατικής απειλής στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Κοστιούκ: Θρίαμβος με πολιτικό βάρος στη Μαδρίτη και παγωμένη ατμόσφαιρα στον τελικό με την Αντρέεβα
- Λαμία: Θύμα άγριας επίθεσης 13χρονη από ανήλικη – Την έριξε στο οδόστρωμα και την κλώτσαγε
- «Η φωνή του ταυτίστηκε με τον Θρύλο» – Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Στάθη Γαβάκη
- Πρόωρη αυλαία για το «Σπίτι Μου 2» – Βροχή διαμαρτυριών
- Ευρώπη ή Αμερική: Πού αυξάνεται ταχύτερα ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων;


