Νέα αναβολή πήρε η υπόθεση Ψωμιάδη-ΑΕΚ
Για τις 6 Ιουνίου αναβλήθηκε η υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ύστερα από αίτημα του ίδιου.
Για τις 6 Ιουνίου αναβλήθηκε η υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ύστερα από αίτημα του ίδιου.
Ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμίαδη ζήτησε από το δικαστήριο να μην εκδικαστεί σήμερα (4/4) η υπόθεση, καθώς ο πελάτης του βρίσκεται στις φυλακές των Σκοπίων και θα ήθελε, όπως ενημέρωσε το δικαστήριο, να είναι «παρών» στην υπόθεση.
Επίσης, είπε ότι ο Χαρίλαος Ψωμιάδης, ο οποίος, επίσης είναι κατηγορούμενος, νοσηλεύεται στην εντατική, σε νοσοκομείο της Καβάλας, καθώς υπέστη έμφραγμα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ θα εκδοθεί στην Ελλάδα στα τέλη Μαΐου και για αυτό το λόγο η δίκη ορίστηκε για τις αρχές του επόμενου μήνα.
Το «παρών», από την πλευρά της «Ένωσης», έδωσαν οι κ.κ. Αδαμίδης, Οικονομόπουλος, Γρανίτσας, Ρόκας, καθώς και ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος, όμως, αποχώρησε κάποια στιγμή, προκειμένου να πάει στην Εφορία και να διευθετήσει το θέμα των οφειλών της ΑΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεν έχει κλείσει η υπόθεση των F-35 για την Τουρκία – Τραμπ: «Κανείς δεν μου λέει τι πρέπει να πουλάμε»
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σιώπη, ο οποίος θα συνεχίσει στην τουρκική Καραγκιουμρούκ
- Εξαμίλια Κορινθίας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο
- ΕΛΑΣ: Δεν γίνεται να συνηθίσουμε ως «κακιά στιγμή» τον θάνατο ανθρώπου που πάει να βγάλει το μεροκάματο
- Π. Δουδωνής: Σφοδρή αντίδραση για τη δήλωση Μητσοτάκη «που αντιβαίνει τον πυρήνα του συνταγματισμού»
- Σιάτλ: Οι αρχές αναζητούν και δεύτερο ύποπτο για τη φονική επίθεση στο φεστιβάλ φαγητού – Τρεις οι νεκροί
