Αυτοκτόνησε λόγω οικονομικών προβλημάτων ένας 50χρονος στην Κύπρο
Ένα ακόμη περιστατικό αυτοκτονίας λόγω οικονομικών προβλημάτων σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Κύπρο. Πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στη Λεμεσό. Σε σημείωμα που άφησε αναφέρει ότι δεν είχε άλλη επιλογή αφού δεν έβρισκε καμία διέξοδο στα οικονομικά του προβλήματα.
Ένας 50χρονος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Λεμεσό της Κύπρου, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.
Σε σημείωμα που άφησε αναφέρει ότι δεν είχε άλλη επιλογή αφού δεν έβρισκε καμία διέξοδο στα οικονομικά του προβλήματα.
Επίσης, απολογήθηκε στους οικείους του για την απόφασή του να θέσει τέρμα στη ζωή του, αναφέροντας στα παιδιά του πως λόγω της ανεργίας δεν ήταν σε θέση να τα βοηθήσει στις σπουδές τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: «Φύγε, θα γίνει το κακό» – Οι εκκλήσεις της οικογένειας στον 20χρονο μετά το θανατηφόρο τροχαίο το 2023
- Ο Πολ Όστερ ήταν φίλος μου – H Σίρι Χούστβεντ μελετά την αγάπη και την απώλεια
- Χανταϊός: Νοσηλεύεται στη Ζυρίχη επιβάτης του MV Hondius – Τρία κρούσματα μεταφέρονται στην Ολλανδία
- Νέα Σμύρνη: Ολοκληρώνεται το γήπεδο «μπαλόνι» της οδού Ραιδεστού
- H Apple θα αποζημιώσει αγοραστές για τις διαφημίσεις «ανύπαρκτων» λειτουργιών ΑΙ
- Σαουδική Αραβία: Φρένο στα δισεκατομμύρια του αθλητισμού και νέα στρατηγική

