Αυτοκτόνησε λόγω οικονομικών προβλημάτων ένας 50χρονος στην Κύπρο
Ένα ακόμη περιστατικό αυτοκτονίας λόγω οικονομικών προβλημάτων σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Κύπρο. Πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στη Λεμεσό. Σε σημείωμα που άφησε αναφέρει ότι δεν είχε άλλη επιλογή αφού δεν έβρισκε καμία διέξοδο στα οικονομικά του προβλήματα.
Ένας 50χρονος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Λεμεσό της Κύπρου, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.
Σε σημείωμα που άφησε αναφέρει ότι δεν είχε άλλη επιλογή αφού δεν έβρισκε καμία διέξοδο στα οικονομικά του προβλήματα.
Επίσης, απολογήθηκε στους οικείους του για την απόφασή του να θέσει τέρμα στη ζωή του, αναφέροντας στα παιδιά του πως λόγω της ανεργίας δεν ήταν σε θέση να τα βοηθήσει στις σπουδές τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παιανία: Εννέα συλλήψεις για υπόθεση ξυλοδαρμού ανηλίκων – Τους χτυπούσαν με ρόπαλα
- Ουκρανία – Ρωσία: 7 νεκροί από πλήγμα ουκρανικού drone σε λεωφορείο κοντά στο Ντονέτσκ
- Κάτι έχει το νερό στη χώρα των Βάσκων
- «Η ζωή με δοκίμασε» – Ο Τζον Τραβόλτα αναζητά το «θετικό» μετά την απώλεια της γυναίκας και του γιου του
- Λάρισα: Πυροσβέστες έβγαλαν φίδι 1,5 μέτρου από μηχανή αυτοκινήτου
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ξεκινούν οι τελικοί «αιωνίων» στη Stoiximan GBL


