Χωρίς Καζίμ και Ντιόγκο ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (19:00) άφησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον Καζίμ Ρίτσαρντς και τον Ντιόγκο. Ο Βάσκος τεχνικός αποφάσισε επίσης να αφήσει στην Αθήνα τους Μόνχε, Φετφατζίδη, Φέισα, Δασκαλάκη και Παπάζογλου.
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (19:00) άφησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον Καζίμ Ρίτσαρντς και τον Ντιόγκο. Ο Βάσκος τεχνικός αποφάσισε επίσης να αφήσει στην Αθήνα τους Μόνχε, Φετφατζίδη, Φέισα, Δασκαλάκη και Παπάζογλου.
Οι 18 παίκτες που θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν στο «Γεντί Κουλέ» το 1-0 του πρώτου αγώνα είναι οι: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Διαμαντάκος.
Όσοι αποκλείστηκαν από την αποστολή θα προπονηθούν αύριο στου Ρέντη (10:30).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442