Αίτηση ακύρωσης για τις πράξεις που σχετίζονται με το PSΙ καταθέτουν ιδιώτες ομολογιούχοι
Aίτηση ακύρωσης για τις υπουργικές πράξεις που σχετίζονται με το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) θα καταθέσει στο ΣτΕ ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου. Το μεσημέρι της Πέμπτης οι ιδιώτες ομολογιούχοι θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Αίτημα του συλλόγου, τα ενεργά μέλη του οποίου ξεπερνούν σήμερα τις 2.000, είναι η συνάντηση με παράγοντες του υπουργείου και των κομμάτων για την επίλυση του θέματος της αποζημίωσης των φυσικών προσώπων.
Aίτηση ακύρωσης για τις υπουργικές πράξεις που σχετίζονται με το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) θα καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου.
Για την κατάθεση της συγκεκριμένης αίτησης ο Σύλλογος θα εκπροσωπηθεί από τα δικηγορικά γραφεία Κώστα Χ.Χρυσόγονου και Ιωάννη Α. Γκιτσάκη. Το απόγευμα (17:00) της Πέμπτης ο Συνταγματολόγος καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Κ.Χρυσόγονος θα δώσει στην Αθήνα συνέντευξη Τύπου για το θέμα της αίτησης ακύρωσης των φυσικών προσώπων.
Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Αίτημα του συλλόγου, τα ενεργά μέλη του οποίου ξεπερνούν σήμερα τις 2.000, είναι η συνάντηση με παράγοντες του υπουργείου και των κομμάτων για την επίλυση του θέματος της αποζημίωσης των φυσικών προσώπων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΜΙΔΑ: Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι – Από «κόσκινο» επιδόματα και απαλλαγές ΕΝΦΙΑ
- Συνταγή: Κροκέτες από μπακαλιάρο και σως γιαουρτιού
- Κιμ Τζου Αέ: Μπορεί μια κόρη να κληρονομήσει την απόλυτη εξουσία στη Βόρεια Κορέα;
- Από μια κλωστή κρέμεται η εκεχειρία – «Ο Τραμπ σκέφτεται σοβαρά την επανέναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων»
- Αυξάνονται με ρυθμό 10% τα βιολογικά φάρμακα την τελευταία 12ετία
- Ένας τουρίστας στη Χαβάη πέταξε μια μεγάλη πέτρα σε φώκια – σύμβολο της Λαχάινα – Μετά έγινε viral [βίντεο]



