Επίθεση τόσο στον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη όσο και στη ΝΔ με αφορμή την τροπολογία, με την οποία δίνεται καθεστώς «επιλεκτικής προστασίας» στους ιδιοκτήτες βυτιοφόρων, εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης.

Ο κ. Ραγκούσης ήταν προκάτοχος του κ. Βορίδη στο υπουργείο Μεταφορών.

Ο κ. Ραγκούσης κατηγορεί τον κ. Βορίδη και τη ΝΔ ότι υποθάλπουν το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και ότι εκθέτουν για μια ακόμη φορά το πολιτικό σύστημα στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ραγκούσης ανέφερε: «Η αντίληψη και οι επιδιώξεις, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Βορίδης προσεγγίζει όλα τα επαγγέλματα στις μεταφορές που πρέπει να ανοίξουν -τελικά μόνο στα λόγια-, είναι από την πρώτη στιγμή ίδιες και αναλλοίωτες. Υπό αυτή την έννοια, έχουν συνέπεια και συνέχεια στο χρόνο.

» Γι’ αυτό, δεν ανήκει μόνο στον ίδιο η ευθύνη και για τις τελευταίες πολιτικές αποφάσεις-τροπολογίες που εκθέτουν τη χώρα και διασύρουν για μία ακόμη φορά το πολιτικό σύστημα στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας, η οποία δεν είδε να γίνεται και για αυτήν κάποια εξαίρεση στους κόπους και τις θυσίες που υποβλήθηκε. Η ευθύνη ανήκει και στον πολιτικό του χώρο συνολικά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιο σας