Χώρο για νέο κόμμα βλέπει ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης
«Το ζητούμενο δεν είναι το χρώμα της γάτας, αλλά αν πιάνει τα ποντίκια» λέει ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης και επιμένει, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ότι υπάρχει χώρος για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος.
«Το ζητούμενο δεν είναι το χρώμα της γάτας, αλλά αν πιάνει τα ποντίκια» λέει ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης και επιμένει, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ότι υπάρχει χώρος για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος.
Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ο κ. Γιαννίτσης τονίζει ότι αυτό που έχει σημασία είναι σε μια φάση κρίσης να μπορεί να αναδειχθούν πειστικές αντιλήψεις στα κρίσιμα προβλήματα και η δημιουργία μιας ευρύτερης προοπτικής.
Κατά τον κ. Γιαννίτση, το αν αυτά εκφραστούν από υφιστάμενα ή νέα κόμματα είναι αδιάφορο για την κοινωνία.
Επισημαίνει ότι η εκλογική διαδικασία θα στοιχίσει περίπου 60-70 εκατ. ευρώ, αν και συμπληρώνει ότι η Δημοκρατία δεν μετριέται έτσι.
Παράλληλα, σημειώνει ότι χαίρεται που δεν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ευ.Βενιζέλο στο υπουργείο Οικνομικών, ενώ προτρέπει όλους όσοι φοβούνται ένα κόμμα Παπαδήμου να ξεπεράσουν τον φόβο τους, μιλώντας στον κόσμο με πραγματική ειλικρίνεια και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα της κρίσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αναίρεση της αποφυλάκισής του ζητά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου
- Έχω παιδιά: Οι δικαιολογίες φέρνουν τα πάνω κάτω
- Ο Μέσι έφυγε με ενοχλήσεις από το τελευταίο ματς της Ίντερ Μαϊάμι – Αγωνία για το Μουντιάλ (pic, vid)
- Κοτοπουλάκια εκκολάφθηκαν από «τεχνητό αβγό» – Ελπίδα για την επαναφορά εξαφανισμένων πτηνών;
- Β. Κικίλιας: «51% περισσότεροι έκτακτοι έλεγχοι στα πλοία – Μηδενική ανοχή σε θέματα ασφάλειας»
- Βερόνα: Ημερίδα για το μαροκινό σχέδιο αυτονομίας της Δυτικής Σαχάρας



