Το Breeder Feederκαι οι Gastronomic Collectiva, μετά την επιτυχία του πρώτουHawaiian menu, σας ετοιμάζει ένα εξωτικό δείπνο βασισμένο στο ψάρι. Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 τo «Around The World menu» σταματά και πάλι στο νησί του Ειρηνικού.




Συνώνυμο ενός επίγειου παραδείσου, τα μικρά νησιά της Χαβάης,που αναπήδησαν μέσα από ηφαιστειακές εκρήξεις του Ειρηνικού, κατοικήθηκαν από τόσες διαφορετικές φυλές ώστε η κουλτούρα και κατά συνέπεια η κουζίνα τους να είναι η επιτομή τουFusion.

Ιάπωνες, Πορτογάλοι, Κινέζοι, Φιλιππινέζοι, Κορεάτες και φυσικά Αμερικανοί συγκατοικούν αρμονικά εδώ και αιώνες στην Χαβάη αναμιγνύοντας ήθη, έθιμα και …φαγητά.

Μετά από την επιτυχία του πρώτουHawaiian menu, οι Gastronomic Collectiva επανέρχονται με ένα ανανεωμένο μενού, αρωματισμένο από τις γαλαζοπράσινες χαβανέζικες παραλίες.

ALOHA!

Chapter IX: HawaiiII

Πικάντικη γαρίδα με μέλι, σόγια & άρωμαcajunσε κουτάλι

*

Χαβανέζικη σούπα “Saimin” με μπρόκολο και γαρνιτούρα από νιφάδες βονίτη

*

Κρύα σαλάτα “Lomi Lomi“ με σολωμό, ντοματάκια τσέρι και φρέσκα κρεμμυδάκια

*

Γλώσσα ποσέ αρωματισμένη μεgingerκαιlimeμε πολύχρωμο ρύζι και sauce από τροπικά φρούτα και γάλα καρύδας

*

Παγωτό ανανάς σεcoulisαπό φράουλες και φρούτα του πάθους

***

τιμή μενού: 30 ευρώ


Το μενού της Χαβανέζικης Κουζίνας θα σερβίρετε μόνο το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

BYOB στο BREEDER FEEDER

Το Breeder Feeder καθιερώνει την πρακτική Bring Your Own Bottle, καθώςμπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder.

*χρέωση ανά τραπέζι: 3 ευρώ

Οι δημιουργοί του «Around the World» menu
Οικοδεσπότες μας και οδηγοί μας σ’ αυτό το ταξίδι η ομάδα GastronomicCollectiva, δύο ταλαντούχων σεφ, του Βάσκου Inigo Ocharan και του ΕλληνοΙταλού Marko Rossi. Oι δύο σεφ και φίλοι εργάστηκαν σεδιάφορα εστιατόρια στην Ευρώπη ώσπου τελικάβρέθηκαν στην Ελλάδα και δημιούργησαν την ομάδα τους. Η τεχνική τους βασίζεται στην πολυποίκιλη εμπειρία που έχουν αποκτήσειαπό διαφορετικές κουζίνεςσε χώρες της Ευρώπης, στην προτίμηση των φρέσκων εποχιακών και τοπικών υλικών και στην μεσογειακή καταγωγή τους. ΣτοBreederFeederοInigoκαι οMarcoετοιμάζουν τα εδέσματα, αλλά είναι και πρόθυμοι να μοιραστούν τα μυστικά της κουζίνας τους με όσους ενδιαφέρονται να μάθουν.

{{{ map }}}

BREEDER FEEDER
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
τηλ. πληροφοριών – κρατήσεων: 210 3317527

e-mail: feeder@thebreedersystem.com

http://www.twitter.com/#!/breederfeeder

To Breeder Feeder