Αμφίβολος ο Δέλλας για το ματς με την Κέρκυρα
Φυσιοθεραπεία ακολούθησε τη Δευτέρα ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς με την Κέρκυρας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Με δεδομένη την απουσία των Μανωλά, Γεωργέα και Καράμπελα, ο Νίκος Κωστένογλου θα πρέπει να βρει λύσεις για την άμυνα της Ένωσης.
Φυσιοθεραπεία ακολούθησε τη Δευτέρα ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς με την Κέρκυρας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Με δεδομένη την απουσία των Μανωλά, Γεωργέα και Καράμπελα, ο Νίκος Κωστένογλου θα πρέπει να βρει λύσεις για την άμυνα της Ένωσης.
Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας εκτός από τον Δέλλα που έκανε φυσιοθεραπεία, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ γυμνάστηκαν κανονικά.
Την Τρίτη οι παίκτες έχουν ρεπό και η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 18.00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη ξαναγράφει τους κανόνες του internet
- Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου – Πως σχολιάζει την αποφυλάκιση
- Ολυμπιακός: Οι 21 τίτλοι που έχουν κατακτήσει οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη
- Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σήμερα είναι πέντε χρόνια που χάσαμε τον πατέρα μας, το αφιερώνουμε στη μνήμη του»
- «Τζόγος» Τραμπ με μετοχές των «Magnificent 7» αξίας 50 εκατ. σε 3 μήνες
- Μυθικό τέταρτο δεκάλεπτο από τον Ολυμπιακό – Έβαλαν 31 πόντους οι «ερυθρόλευκοι»




