Η Diane Kruger είναι η καινούργια Μαρία Αντουανέτα
Στις 21 Μαρτίου βγαίνει στους ευρωπαϊκούς κινηματογράφους το "Les Adieux a la Reine" με όλο το το στυλ και τις ίντριγκες της τελευταίας βασίλισσας του γαλλικού θρόνου.
Ευφραιμίδη Μαρίλη
Βερσαλίες, Ιούλιος 1789. Η αναστάτωση στην αυλή του Λουδοβίκου του 16ου διαρκώς μεγαλώνει καθώς η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της επανάστασης. Αν και κανείς δεν πιστεύει στο τέλος της μοναρχίας, όλοι σκέφτονται με ποιον τρόπο θα διαφύγουν. Το ίδιο και η βασίλισσα Μαρία Αντουανέτα. Μία από τις κυρίες των τιμών, η Sidonie Laborde, η οποία έχει το καθήκον να της διαβάζει βιβλία, χρειάζεται επίσης έναν τρόπο να διαφύγει. Για να την σώσει, η βασίλισσα της δίνει οδηγίες να ντυθεί με τα ρούχα της και να επιβιβαστεί στην άμαξά της ενώ η ίδια θα το σκάσει από το παλάτι τη νύχτα. Στην αρχή η Sidonie είναι περήφανη που η βασίλισσα νοιάζεται γι’ αυτήν αλλά στη συνέχεια καταλαβαίνει ότι τα σχέδια της κυρίας της δεν έχουν καθόλου να κάνουν με αισθήματα αφοσίωσης ή αλληλοβοήθειας.
woman.in.gr
- Ο Κάρλο Αντσελότι «δεσμεύτηκε» να καλέσει τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ! – Τι είπε σε δύο οπαδούς (vid)
- Μαθαίνοντας στις γυναίκες να υποτάσσονται: Η αναπτυσσόμενη βιομηχανία πίσω από τα «σχολεία για καλές συζύγους»
- Τεχνητή Νοημοσύνη για Δημοσιογράφους από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο
- «Βαριά καμπάνα» για τον τερματοφύλακα – μποξέρ
- Διπλό χτύπημα Παυλόπουλου σε κυβέρνηση και Δικαιοσύνη για τις υποκλοπές – Καίριο πλήγμα στην καρδιά του Κράτους Δικαίου
- Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από αναφορά για πυροβολισμούς στις φοιτητικές εστίες Ζωγράφου

