Θα “πέσουν” κεφάλια στο Maranello;
Μετά από μήνυμα του Luca di Montezemolo τα διευθυντικά στελέχη της Ferrari επέστρεψαν εκτάκτως στην Ιταλία λίγο πριν το Grand Prix της Μαλαισίας.
Όλοι περίμεναν πως η Ferrari θα έμενε… λίγο πίσω στην αρχή της χρονιάς όσο αφορά τις επιδόσεις και τις διακρίσεις της στα Grand Prix της F1. Όμως στις κατατακτήριες δοκιμές για τον πρώτο αγώνα στο Albert Park, η εικόνα της Scuderia ήταν χειρότερη απ’ ότι περίμεναν και οι πλέον απαισιόδοξοι.
Η 5η θέση του Fernando Alonso την Κυριακή, ήταν πραγματική υπέρβαση, όμως τα προβλήματα της F2012 ήταν εμφανή. O Luca di Montezemolo δυσαρεστήθηκε, και κάλεσε τους Stefano Domenicali, και Pat Fry στο Maranello.
To blog των Ferraristi, “Inside Ferrari”, δημοσιεύτηκαν τα εξής: “Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο πρέπει να επιταχύνουμε την εξέλιξη της F2012. Στον αγώνα της Sepang δεν θα υπάρχει κάποια τεχνική αναβάθμιση στο μονοθέσιο και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προσαρμόσουμε την F2012 όσο το δυνατόν καλύτερα στην πίστα”.
auto.in.gr
- Δημοσκόπηση: «Κερδίζουν» οι δεύτερες εκλογές σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας – Tι «ψηφίζουν» όσοι σηκωθούν από τον καναπέ
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνόδευσε τον βασιλιά Κάρολο & την βασίλισσα Καμίλα την ημέρα γενεθλίων της Νταϊάνα
- Βενεζουέλα – σεισμός: Σχεδόν 2.300 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στρατιωτικό ελικόπτερο των ΗΠΑ κατέπεσε στην Αραβική Θάλασσα
- Κασσελάκης: Θα αποσυρθεί από την πολιτική αν δεν μπει στη Βουλή το κόμμα του – «Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους»
- Κρήτη: 6χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Αεροδιακομιδή του στην Αθήνα