Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά, νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του
Στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε ένα ΙΧ αυτοκίνητο το πρωί της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός ο 67χρονος οδηγός του από δύτες του Λιμενικού. Πιθανολογείται ότι πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας βρισκόταν σταθμευμένος στο λιμάνι, άνοιξε τα παράθυρα, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα. Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.
Στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε ένα ΙΧ αυτοκίνητο το πρωί της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός ο 67χρονος οδηγός του από δύτες του Λιμενικού.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής και δύτες, οι οποίοι ερεύνησαν την περιοχή και τελικά εντόπισαν τη σορό του οδηγού.
Πιθανολογείται ότι πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο άνδρας βρισκόταν σταθμευμένος στο λιμάνι, άνοιξε τα παράθυρα, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα.
Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη

