
Διεκόπη το κυπριακό ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλωνα
Διεκόπη το κυπριακό ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλωνα
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν και στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού ντέρμπι της Λεμεσού μεταξύ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα για την 25η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος.
Τα επεισόδια προκλήθηκαν από οπαδούς του Απόλλωνα, ενώ η ΑΕΛ προηγείτο με 3-1. Εξαιτίας των επεισοδίων ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα σε δύο περιπτώσεις, τη δεύτερη επτά λεπτά πριν από τη λήξη του.
Μερίδα οπαδών του Απόλλωνα έριξε σε δύο περιπτώσεις κροτίδες, βεγγαλικά και βόμβες μολότοφ μέσα στο Τσίρειο στάδιο και χτύπησε τα δημοσιογραφικά θεωρεία με πέτρες, με αποτέλεσμα η ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα να γίνει από το χώρο των επισήμων. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και εκτός γηπέδου μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και αστυνομικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά σε εταιρεία ανακύκλωσης στην Θεσσαλονίκη – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
- Ποδοσφαιριστής επιζών της τραγωδίας του Κραν Μοντανά υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο (pics)
- Τασούλας 21η Απριλίου: Η θλιβερή επέτειος μάς υπενθυμίζει ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη
- Πάνος Μουζουράκης: Πότε βαφτίζει τον γιο του – πόσοι θα είναι οι νονοί
- Classic Rock: Το μεγάλο αφιέρωμα για τους Beatles έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Ο Μαυροπάνος στο στόχαστρο της Νιούκαστλ και της Ντόρτμουντ – Τα δεδομένα για τον αμυντικό της Γουέστ Χαμ


