Δεν αποκλείει επανεξέταση του ύψους των συντάξεων ο Γ.Κουτρουμάνης
Ουσιαστικά δεν απέκλεισε την επανεξέταση του ύψους των συντάξεων ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ.Κουτρουμάνης, καθώς τόνισε ότι θα μείνουν ανέπαφες μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαμοστούν τα μέτρα του Μνημονίου, ενώ παράλληλα η ανεργία δεν θα επιμείνει σε υψηλά ποσοστά μαζί με την ύφεση.
Ουσιαστικά δεν απέκλεισε νέα μείωση στις συντάξεις ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ.Κουτρουμάνης, την Παρασκευή.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1, τόνισε ότι οι συντάξεις θα μείνουν ανέπαφες υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαμοστούν τα μέτρα του Μνημονίου, ενώ παράλληλα η ανεργία δεν θα επιμείνει σε υψηλά ποσοστά μαζί με την ύφεση.
Αφησε να εννοηθεί πως σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επανεξεταστεί και το ύψος των συντάξεων.
Ο κ. Κουτρουμάνης σημείωσε πως δεν έχουν υποστεί μείωση οι συντάξεις ενός εκατομμυρίου χαμηλοσυνταξιούχων των 400 – 500 ευρώ.
Επανέλαβε, δε, ότι «η χώρα δεν μπορεί να αντέξει μία χρεοκοπία» και πως «είναι προτιμότερο οι εργαζόμενοι να εισπράττουν μικρότερο μισθό, παρά καθόλου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ελπίδες και τα χρήματα για να εντοπιστεί η πτήση MH370 – «Δεν το κάνουν για τα λεφτά»
- Καιρός: Πολική εισβολή φέρνει τσουχτερό κρύο παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς
- Ο Τζόουνς είχε ξανά φραστικό επεισόδιο με οπαδό της Παρτιζάν (vid)
- Μπετονιέρα παρέσυρε πεζή στη Νέα Ιωνία – Στο νοσοκομείο η γυναίκα
- Η όπερα Last Days δεν κοιτάει τη ζωή αλλά τον μύθο και τους δαίμονες του Κερτ Κομπέιν
- Πρωτοχρονιά στο μεγάλο Λιμάνι
