Τις αρμοδιότητες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους συζήτησαν Σαχινίδης-Ράιχενμπαχ
Οι αρμοδιότητες και το έργο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους βρέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν Χορστ Ράιχενμπαχ. Στη συνάντηση συζήτηθηκε η συνεισφορά της ομάδας δράσης σε τεχνικό επίπεδο για ζητήματα του ΓΛΚ.
Οι αρμοδιότητες και το έργο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) βρέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν Χορστ Ράιχενμπαχ την Τρίτη.
Κατά τη συνάντηση, που έγινε στο ΓΛΚ, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για θέματα του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής που σχετίζονται με τις υποχρεώσεις του Γενικού Λογιστηρίου όπως η βελτίωση του τομέα οικονομικής διαχείρισης του Δημοσίου (Μητρώο Δεσμεύσεων, μηνιαίες δημοσιονομικές αναφορές κλπ.) και η επισκόπηση των δαπανών γενικής κυβέρνησης.
Επίσης, συζητήθηκε η συνεισφορά της ομάδας δράσης σε τεχνικό επίπεδο για ζητήματα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεγάλη πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο (33-38)
- Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
- ΟΦΗ-Βόλος 3-1: Οι Κρητικοί έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί και έκλεισαν με νίκη μια πετυχημένη χρονιά
- Στον… κουβά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι στοιχηματικές για την Eurovision – Γιατί δεν «είδαν» την Dara
- ΑΕΚ: Οι 11 του Μάρκο Νίκολιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (pic)
- Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
