Μεγάλο το ενδιαφέρον επενδυτών για την γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη
Μεγάλο ενδιαφέρον εκδήλωσαν ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις για την απόκτηση της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, θυγατρικής της Αγροτικής Τραπέζης. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 13 είναι οι υποψήφιοι επενδυτές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην διαδικασία πωλήσεως της γαλακτοβιομηχανίας και να αποκτήσουν το 67,77%.
Σημειώνεται ότι η επιλογή του επενδυτή πραγματοποιείται μέσω ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού σε δύο φάσεις, που περιλαμβάνει την προεπιλογή επενδυτών και την μετέπειτα υποβολή δεσμευτικών προσφορών. Μετά την υποβολή των δεσμευτικών προσφορών, η Αγροτική Τράπεζα θα αξιολογήσει τις προσφορές με βάση τα κριτήρια που έχει θέσει προκειμένου να επιλέξει τον προτιμητέο υποψήφιο.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στις ενδιαφερόμενες για την Δωδώνη εταιρείες περιλαμβάνονται οι Arla, Friesland, Lactalis, ο όμιλος Όλυμπος – Τυράς, η ΕΑΣ Ιωαννίνων, η Ήπειρος και ο επιχειρηματίας κ. Β. Ρέστης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση επέλεξε τον δρόμο της έντασης για να κρύψει τη δυσωδία του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Υποχώρησε ο S&P 500, οι επενδυτές πατούν φρένο με το βλέμμα στη Fed
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ εναντιώνεται στην απόφαση της ΕΕ να απαγορεύσει όρους όπως «χορτοφαγικό μπέργκερ»


