Μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ, εκτίμησε ο Κωστένογλου
Την εκτίμηση ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε πάρει νίκη με μεγαλύτερο σκορ εις βάρος του Παναθηναϊκού έκανε ο Νίκος Κωστένογλου. Ο τεχνικός της «Ένωσης» εξήρε την εμφάνιση του Κλωναρίδη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας του.
Την εκτίμηση ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε πάρει νίκη με μεγαλύτερο σκορ εις βάρος του Παναθηναϊκού έκανε ο Νίκος Κωστένογλου. Ο τεχνικός της «Ένωσης» εξήρε την εμφάνιση του Κλωναρίδη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας του.
Ο Νίκος Κωστένογλου δήλωσε:
«Στα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα μας έχει μία καλή εικόνα. Κόντρα στον ΟΦΗ, τον Άρη αλλά και σήμερα δείχνουμε μία καλή εικόνα, έχοντας καλές παρουσίες και στα τρία παιχνίδια.
» Ήμασταν σωστά δομημένοι στον αγωνιστικό χώρο και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πιστεύω πως δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι.
» Για να είμαι ειλικρινής μετά το 2-0, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχει την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσει μία-δύο καλές ευκαιρίες. Όμως, το θετικό που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Θεωρώ πως αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι, αυτή ήταν η ΑΕΚ.
» Πιστεύω πως ήταν εύστοχη η αλλαγή που κάναμε. Ο Κλωναρίδης είναι από τα νέα παιδιά που του δίνουμε αρκετές ευκαιρίες, γιατί έχει προσαρμοστεί πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. Είναι ενας παίκτης που βγαίνει γρήγορα στις αντεπιθέσεις.
» Θα μπορούσαμε να κάνουμε το 3-0, αλλά -όπως είπα- μετά το 70′ ο Παναθηναϊκός έχασε και εκείνος κάποιες ευκαιρίες για γκολ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παύει ο Δακτύλιος από σήμερα – Μέχρι πότε θα ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο
- Ρωσία: Επίθεση από την Ουκρανία με drones κοντά στην Αγία Πετρούπολη – Πυρκαγιά σε αποθήκη
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με ρύζι
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε πυρηνική συμφωνία με τo Ριάντ – Αντιδράσεις για τον φόβο εξάπλωσης των πυρηνικών
- ΠΟΥ: Επτά μέτρα για μείωση των πνιγμών που αυξάνονται με την κλιματική αλλαγή
- ΗΠΑ: Βομβάρδισαν το Ιράν για 13η συνεχόμενη νύχτα – Το πετρέλαιο περί τα 100 δολάρια το βαρέλι


