Ιταλικά ΜΜΕ στέλνουν τον Μανωλά στη Ρόμα το καλοκαίρι
Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τη Ρόμα να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κώστα Μανωλά για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ.
Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τη Ρόμα να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κώστα Μανωλά για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα η «Corriere dello Sport» αναφέρει πως τον 21χρονο αμυντικό έχουν παρακολουθήσει πολλές φορές οι «τζιαλορόσι», οι οποίοι επιδιώκουν την ανανέωση της αμυντικής τους γραμμής μετά την επικείμενη αποχώρηση των Ζουάν και Χάιντσε το ερχόμενο καλοκαίρι.
Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Μανωλάς είχε βρεθεί κοντά στην Έβερτον τον Ιανουάριο κι ακόμη πιο κοντά στη Ντνιέπρ προ ημερών, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις η μετακίνηση που θα έφερνε κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε. Αν οι Ιταλοί επιβεβαιωθούν, ο Μανωλάς θα χαθεί για την ΑΕΚ δίχως αντίκρισμα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.