Τα στοιχεία για τις γερμανικές επιχειρήσεις που αντιμετώπισαν εμπόδια ζήτησε η Αννα Διαμαντοπούλου
Τα στοιχεία των Γερμανών επενδυτών και τον κατάλογο των επιχειρήσεων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για επενδυτικές δραστηριότητες στην Ελλάδα, και -σύμφωνα με δήλωση του Γερμανού αντικαγκελάριου, Φίλιπ Ρέσλερ- αντιμετώπισαν εμπόδια, ζήτησε η νέα υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, σε επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα πρέσβη στο Βερολίνο Δ. Ράλλη. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του PSI, προτεραιότητα για τη χώρα είναι η προσέλκυση ξένων επενδύσεων και η ενίσχυση της ανάπτυξης, τονίζεται.
Τα στοιχεία των Γερμανών επενδυτών και τον κατάλογο των επιχειρήσεων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για επενδυτικές δραστηριότητες στην Ελλάδα, και -σύμφωνα με δήλωση του Γερμανού αντικαγκελάριου, Φίλιπ Ρέσλερ- αντιμετώπισαν εμπόδια, ζήτησε η νέα υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, η κ. Διαμαντοπούλου ζήτησε τα στοιχεία αυτά σε επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα πρέσβη στο Βερολίνο, Δημήτριο Ράλλη.
Αυτό γίνεται, καθώς, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του PSI «προτεραιότητα για τη χώρα είναι η προσέλκυση ξένων επενδύσεων και η ενίσχυση της ανάπτυξης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενετία: Κάθε σχέδιο για να σωθεί δεν θα διατηρούσε την πόλη όπως την ξέρουμε
- Πλίσκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός από τον πρώτο αγώνα για τη Μαρία
- Τσουκαλάς: Γεωργιάδης και Βούλτεψη μόνο που δεν μας είπαν ότι η Κοβέσι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Τα κενά στις έρευνες σε Βρετανία και ΗΠΑ
- Τι υποστηρίζει ο πρωταθλητής τζούντο που συνελήφθη με πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου
- Ολοκληρώθηκε σημαντικό έργο υποδομής στη Ρόδο
