Τα έκανε όλα ο Τέιλορ και η Καβάλα νίκησε τον ΚΑΟΔ
Η Καβάλα νίκησε άνετα τον ΚΑΟΔ με 100-86 στο κλειστό της Καλαμίτσας, χάρη στο «σόου» του Μάικ Τέιλορ που σημείωσε 40 πόντους με 4/5 βολές, 6/11 δίποντα και... 8/13 τρίποντα από τα 17/32 της Καβάλας στο σύνολο. Ο Στεφανίδης πρόσθεσε 20 ακόμη πόντους για τους γηπεδούχους. Για την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη ο Αθηναίου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 18 πόντους.
Η Καβάλα νίκησε άνετα τον ΚΑΟΔ με 100-86 στο κλειστό της Καλαμίτσας, χάρη στο «σόου» του Μάικ Τέιλορ που σημείωσε 40 πόντους με 4/5 βολές, 6/11 δίποντα και… 8/13 τρίποντα από τα 17/32 της Καβάλας στο σύνολο. Ο Στεφανίδης πρόσθεσε 20 ακόμη πόντους για τους γηπεδούχους. Για την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη ο Αθηναίου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 18 πόντους.
Χάρη στους 25 πόντους του Μάικ Τέιλορ μόνο στο α΄ μέρος, η Καβάλα μπήκε νωρίς σε… τροχιά νίκης. Ο Αμερικανός πέτυχε τα 4 από τα 9 εύστοχα τρίποντα της ομάδας του στο πρώτο 20αλεπτο. Κοστόφ και Καραποστόλου είχαν επίσης συμμετοχή στην επίτευξη του +10, 48-38, σκορ ημιχρόνου. Οι Δραμινοί είχαν μεν μεγαλύτερη πολυφωνία στην επίθεση και πρώτο σκόρερ τον Κακαρούδη, αλλά δεν βρήκαν τρόπο να σταματήσουν τον Τέιλορ, ούτε στο β΄ μέρος. Ο Τέιλορ είχε 38 πόντους στο 30΄ με τον ηλεκτρονικό πίνακα να δείχνει 78-62, με τη λήξη της 3ης περιόδου. Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου πάντως είχε την υπογραφή του αρχηγού της Καβάλας Χριστόφορου Στεφανίδη, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τέσσερις φορές φορά στο +16, όπως και στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου. Στο 35ο λεπτό, ο Κοστόφ με τρίποντο έφτασε τη διαφορά και στο +20, 87-67, ενώ το +20 ήρθε και από τον Σίμτσακ (89-69). Ο ΚΑΟΔ αντέδρασε μειώνοντας στο -11 (97-86), αλλά πλέον απέμεναν μόνο λίγα δευτερόλεπτα και η νίκη της Καβάλας ήταν δεδομένη.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Οι Νικς διέλυσαν τους Χοκς με 51 πόντους διαφοράς και πέρασαν στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε και από μια στιγμή μεγάλης έντασης.
Ο viral οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολούθησε από κοντά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός, ωστόσο η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε, αφού κατέληξε στο νοσοκομείο!
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την παρουσία των Αντετοκούνμπο και Τζόκοβιτς στο ΣΕΦ, για τους κορυφαίους στην ιστορία της Euroleague, αλλά και για τα ματς με τη Μονακό.