Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις εν όψει Ολυμπιακού
Δέχθηκαν τις διαβεβαιώσεις των διοικούντων την ΠΑΕ, σε ό,τι αφορά τους διακανονισμούς για την καταβολή οφειλομένων, και επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας οι ποδοσφαιριστές του Αρη. Γεγονός που γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους.
Δέχθηκαν τις διαβεβαιώσεις των διοικούντων την ΠΑΕ, σε ό,τι αφορά τους διακανονισμούς για την καταβολή οφειλομένων, και επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας οι ποδοσφαιριστές του Αρη. Γεγονός που γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους, στην οποία αναφέρεται:
«Μετά την χθεσινή αποχή από την προπόνηση, αποφασίσαμε σήμερα να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί για να συζητήσουμε διεξοδικά για το πρόβλημα, με δεδομένο ότι οι επαφές με τους ιθύνοντες της διοίκησης το βράδυ της Δευτέρας, έγιναν μεμονωμένα με τον κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλαμε η όποια απόφαση παρθεί να είναι συνολική.
Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Άρη ότι έχουμε συμφωνήσει πλήρως με την διοίκηση και είμαστε διατεθειμένοι από την πλευρά μας να βοηθήσουμε την ομάδα να μην έχει προβλήματα στο θέμα της αδειοδότησης. Δεχθήκαμε τις διαβεβαιώσεις και τους διακανονισμούς που μας πρότεινε η διοίκηση της ΠΑΕ και πλέον, με δεδομένη την συμφωνία, δεν υφίσταται λόγος αποχής και επιστρέφουμε κανονικά στις προπονήσεις.
Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κύπρος: Ποιοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου
- Τσουκαλάς: Η διαφθορά είναι ένας φόρος που έχει επιβάλει στην κοινωνία ο Μητσοτάκης για να κερδίζουν οι κολλητοί
- Φωτιά έξω από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης – Ηχησε το 112
- Φωτιά στο Ηράκλειο: Ήχησε το 112 για εκκένωση Μελιδοχωρίου και Βοριά
- Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια – Μία νεκρή και ένας τραυματίας
- Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης στο Μουντιάλ… περπατώντας (vids, pics)



