Ο Γαλόγαυρος κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο αεροβόλο τουφέκι (R1)
Πανελλήνιο ρεκόρ στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών (R1) σημείωσε ο Σωτήρης Γαλόγαυρος του συλλόγου Τριπτόλεμος, κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο της Ελευσίνας.
Πανελλήνιο ρεκόρ στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών (R1) σημείωσε ο Σωτήρης Γαλόγαυρος του συλλόγου Τριπτόλεμος, κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο της Ελευσίνας. Ο Γαλόγαυρος είχε επίδοση 571/600, συντρίβοντας το ρεκόρ του Χριστόδουλου Παπαμιλτιάδους με 555/600 από τις 21 Μαΐου 2005 στην Αθήνα.
Όσον αφορά τη Δώρα Μουτσίου, η οποία έχει εξασφαλίσει για λογαριασμό της Ελλάδας το «εισιτήριο» για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κατετάγη πρώτη στο αεροβόλο τουφέκι πρηνηδόν μεικτό (R5) με 599/600, ενώ στο αεροβόλο τουφέκι μεικτό (R4) ήταν 3η με 589/600.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοκαριστικό βίντεο από τη Νέα Υόρκη: Η στιγμή που περιπολικό παρασύρει πεζή στο Columbus Circle
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» επιστρέφουν με τέσσερα τρίποντα του Μήτογλου! (vid)
- Δημοσκόπηση: Το 69,1% θέλει αλλαγή κυβέρνησης, η ΕΛΑΣ του Τσίπρα αποτελεί αξιόπιστη εναλλακτική κυβερνητική πρόταση
- Γιοβάνοβιτς και Μασούρας συγκίνησαν για τις απώλειες Οικονόμου, Άντζα και Μαστροκώστα (vid)
- Ρόδος: Θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή της Κρητηνίας – Αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό
- Καμπανάκι Κομισιόν για την απασχόληση: Κινδυνεύουν 1,3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας



