Υποχώρησαν τη Δευτέρα οι χρηματιστηριακοί δείκτες σε Ευρώπη και ΗΠΑ
Πτωτικά άνοιξε η εβδομάδα στις αγορές της Ευρώπης και στις ΗΠΑ αν και οι απώλειες ήταν σε κάθε περίπτωση περιορισμένες. Υποχώρηση 0,12% για τον Dow Jones που έκλεισε στις 12.961,75 μονάδες, στο κόκκινο ο FTSE και ο DAX.
Πτωτικά άνοιξε η εβδομάδα στις αγορές της Ευρώπης και στις ΗΠΑ αν και οι απώλειες ήταν σε κάθε περίπτωση περιορισμένες.
Μικρή πτώση 0,12% για τον Dow Jones που έκλεισε στις 12.961,75 μονάδες.
Υποχώρηση και για τον Standard and Poor’s που έκλεισε στις 1364.25 μονάδες (-0.39%) όπως και για τον Nasdaq που διαμορφώθηκε στις 2950.35 μονάδες με πτώση 0.87%.
Στο Λονδίνο, ο FTSE υποχώρησε 0,62% στις 5.874,82 μονάδες. Πτωτικές τάσεις (-0,80%) είχε και DAX στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 6.866,46 μονάδες.
Ο CAC40 στο Παρίσι έκλεισε στις 3.487,54 μονάδες με πτώση -0,40% ενώ ο SMI στη Ζυρίχη διαμορφώθηκε στις 6.153,91 μονάδες με οριακή άνοδο 0,08%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυπριακό: «Μόνη ρεαλιστική λύση τα δύο κράτη», είπε ο Φιντάν στην Ολγκίν
- Κακοκαιρία: Απίστευτο σκηνικό στον Ολυμπο με χιονοχάλαζο στην καρδιά του καλοκαιριού
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442