Με πρωτιές αποχαιρέτησαν τη Μαδρίτη Γρηγοριάδης και Δράκου
Με πρωτιές αλλά χωρίς ιδιαίτερα καλές επιδόσεις από τους Αρη Γρηγοριάδη και τη Νόρα Δράκου ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης της Μαδρίτης.
Με πρωτιές αλλά χωρίς ιδιαίτερα καλές επιδόσεις από τους Αρη Γρηγοριάδη και τη Νόρα Δράκου ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης της Μαδρίτης.
Ο Γρηγοριάδης πρώτευσε εύκολα στα 50μ. ύπτιο με χρόνο 26.46, που είναι βέβαια πολύ μακριά από τις δυνατότητές του, ενώ η 20χρονη Πατρινή πήρε την πρώτη θέση σε ένα αγώνισμα στο οποίο δεν ειδικεύεται, τα 50μ. πεταλούδα, με επίδοση 28.01 (27.94 είχε κάνει στον πρωινό προκριματικό).
Παράλληλα, στον τελικό των 100μ. ελεύθερο, η Δράκου ήταν δεύτερη με 56.05, η Νέρι Νιαγκουάρα τρίτη με 56.99 και η Σοφία Κλικοπούλου πέμπτη με 57.61.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χορός, ρυθμός και ζωντάνια στην εντυπωσιακή Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Πειραιά στο Βεάκειο Θέατρο
- Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το Final Four
- Τσουκαλάς: Το κόμμα Τσίπρα μοιάζει περισσότερο με προϊόν μάρκετινγκ παρά με μία νέα πολιτική πρόταση
- Αγίου Πνεύματος: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας το τριήμερο – Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 μέτρων
- Στενά του Ορμούζ ή αλλιώς Συμπληγάδες – Ο Τραμπ δεν έχει εύκολο τρόπο να τελειώσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Ιρανικά ΜΜΕ: Τι περιλαμβάνει το «μνημόνιο κατανόησης» – Άνοιγμα του Ορμούζ, απόσυρση αμερικανικού στρατού



