«Σάλπισε» κορυφή για ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟΚ «γκρέμισε» τον ΠΑΟ
Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Χαλκιά που κράτησε ανέπαφη την εστία του και με τέρματα των Λίνο (51' πέν) και Σαλπιγγίδη (84'), νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τον γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί πλέον, βρίσκεται ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ. Στην Τρίπολη ο Αστέρας πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 επί του Εργοτέλη, ωραίο θέαμα και πολλά γκολ είχαμε στο Λεβαδειακός - Κέρκυρα με την ομάδα της Λειβαδιάς να κερδίζει με 4-3, ενώ στο Καυτανζόγλειο η Δόξα Δράμας νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0.
- Μπόλονι υπέρ Χαλκιά και Φερέιρα κατά ΕΠΟ
Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Χαλκιάπου κράτησε ανέπαφη την εστία του και με τέρματα των Λίνο (51′ πέν) και Σαλπιγγίδη (84′),νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τον γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί πλέον, βρίσκεται ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ.
Στην Τρίπολη ο Αστέρας πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 επί του Εργοτέλη, ωραίο θέαμα και πολλά γκολ είχαμε στο Λεβαδειακός – Κέρκυρα με την ομάδα της Λειβαδιάς να κερδίζει με 4-3, ενώ στο Καυτανζόγλειο η Δόξα Δράμας νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0.
Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:
Κυριακή, 04 Μαρτίου
Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης (15:00)
Λεβαδειακός – Κέρκυρα (15:00)
Δόξα Δράμας – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
ΟΦΗ – Ολυμπιακός (17:15)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30)
Διαβάστε τι έγινε στα ματς του Σαββάτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
- Οι «Βρικόλακες» του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν για 3η χρόνια στο θέατρο Radar
- Ο Τραμπ, οι εκλογές και η «απειλή του κομμουνισμού»
- The Expla-in Project | Το ΠΑΣΟΚ, τo «φάντασμα» του άρθρου 16, και η συνταγματική αναθεώρηση
- Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Ραγκούσης λέγοντας «ευχαριστώ»






