Συναντήσεις με Γιούνκερ και Μέρκελ θα έχει στις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς
Στις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος στο περιθώριο της Συνόδου έχει προγραμματίσει σειρά επαφών με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και την Ανγκελα Μέρκελ.
Στις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος στο περιθώριο της Συνόδου έχει προγραμματίσει σειρά επαφών.
Το βράδυ της Τρίτης, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε μακρά τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο και θα ακολουθήσει η συνάνητηση με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.
Στην ατζέντα των συζητήσεων θα είναι οι συνθήκες που διαμορφώνονται μετά τη νέα δανειακή σύμβαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο Αντώνης Σαμαράς θα θέσει για μια ακόμα φορά το θέμα της λήψης αναπτυξιακών μέτρων για να βγει η χώρα από την ύφεση.
Η εκτίμηση που έχουν στο επιτελείο της ΝΔ είναι πως πλέον το κλίμα στην Ευρώπη για τον πρόεδρο του κόμματος είναι πολύ θετικό και πως ο ίδιος, με τις επαφές του αυτές, αλλά και με τα ταξίδια που έχει και προτίθεται να πραγματοποιήσει, το επόμενο διάστημα, έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Married at First Sight: Σεισμός στη Βρετανία – Καταγγελίες βιασμού, απειλές για επίθεση με οξύ στο ριάλιτι
- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι
- Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στην Μάλτα για τα Final Four σε άνδρες και γυναίκες


