Τροπολογία για την κρατική επιχορήγηση στα κόμματα προανήγγειλε ο Ρ.Σπυρόπουλος
Εντός της ημέρας κατατίθεται στη Βουλή τροπολογία που θα μειώσει την κρατική επιχορήγηση που λαμβάνουν τα κόμματα ανακοίνωσε την Τρίτη ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Ο ίδιος ανέφερε ότι το ποσοστό της περικοπής θα πηγαίνει στις τράπεζες για την εξόφληση των δανείων των κομμάτων.
Εντός της ημέρας κατατίθεται στη Βουλή τροπολογία που θα μειώσει την κρατική επιχορήγηση που λαμβάνουν τα κόμματα ανακοίνωσε την Τρίτη ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΙ: «Το τμήμα που θα μειωθεί θα πηγαίνει στις τράπεζες για την εξόφληση των δανείων των κομμάτων, και το υπόλοιπο θα πηγαίνει στα κόμματα».
Ο κ. Σπυρόπουλος αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μισθοδοσία των υπαλλήλων τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΝΔ και εξέφρασε την εκτίμηση ότι η σχετική τροπολογία θα συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ερντογάν: Απορρίπτουμε τις μονομερείς πολιτικές σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά ΕΟΚ και Λιόλιου: «Ή να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί»
- Πώς σχηματίστηκε το Γκραν Κάνιον; Νέα θεωρία κάνει λόγο για βιβλική πλημμύρα
- Κόρινθος: Από το Ψυχικό η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Διώρυγα – Την αναζητούσαν οι γονείς της, βρέθηκε σημείωμα
- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της sci-fi ταινίας «The Dog Stars»
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης αν διαφωνεί με τον Γεωργιάδη πρέπει να τον διώξει, αν συμφωνεί είναι επικίνδυνος

