Στη Λέγκια Βαρσοβίας υπέγραψε ο Μπλάνκο ως το καλοκαίρι
Μόνο για λίγο άντεξε ο Ισμαέλ Μπλάνκο μακριά από την Ευρώπη, αφού από το Σάββατο είναι και επίσημα παίκτης της Λέγκια Βαρσοβίας τουλάχιστον για τους επόμενες 6 μήνες. «Μου μίλησε ο Γκερέιρο για την ομάδα», δήλωσε ο πρώην φορ της ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο δεν κατάφερε να ... στεριώσει στη Σαν Λουίς του Μεξικό και έτσι αποφάσισε να κάνει για δεύτερη φορά την καριέρα του το ευρωπαϊκό βήμα.
Μόνο για λίγο άντεξε ο Ισμαέλ Μπλάνκο μακριά από την Ευρώπη, αφού από το Σάββατο είναι και επίσημα παίκτης της Λέγκια Βαρσοβίας τουλάχιστον για τους επόμενες 6 μήνες. «Μου μίλησε ο Γκερέιρο για την ομάδα», δήλωσε ο πρώην φορ της ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο δεν κατάφερε να … στεριώσει στη Σαν Λουίς του Μεξικό και έτσι αποφάσισε να κάνει για δεύτερη φορά την καριέρα του το ευρωπαϊκό βήμα.
Μετά την ΑΕΚ, λοιπόν, σειρά έχει η Λέγκια Βαρσοβίας, με τον Αργεντινό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.
«Όταν δέχτηκα πρόταση από τη Λέγκια, μίλησα με τον Ρότζερ Γκερέιρο, που μου είπε ότι η Λέγκια είναι ένας μεγάλος και σημαντικός σύλλογος στην Πολωνία», τόνισε ο «Ζορό», που θα φοράει στη νέα του ομάδα τη φανέλα με το Νο 22.
Ο Αργεντινός φορ έγινε το τρίτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της Λέγκια μετά τους Νάτσο Νόβο και Άλμπερτ Μπρους, ενώ βάσει ρεπορτάζ είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή με αντίπαλο τη Σλασκ Βρότσλαβ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης Betsson: Η συνάντηση με τον Τσους Μπουένο και η προοπτική της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα
- Κρήτη: «Ζούσαμε με τον φόβο» λένε οι συγγενείς του 20χρονου – Οι απειλές και οι απόπειρες κατά του Νικήτα
- ΠΑΣΟΚ: Διεθνές ρεζίλι στο ποδαρικό της τουριστικής σεζόν – Κατέρρευσε σκάλα επιβίβασης στο αεροδρόμιο του Αράξου
- UFO στην Ελλάδα: Η κυβέρνηση Τραμπ δημοσίευσε βίντεο – Στο φως αρχεία του Πενταγώνου
- Εξακόσια άτομα αφέθηκαν στην ηδονή ενός δημόσιου φιλιού – «Μετά την πανδημία έμοιαζε απαγορευμένο»
- Νεκρός άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στου Ζωγράφου

