Στην αναμονή για Λέτο, με ίωση Καπίνο, Ζέκα, Μπιάσμιρ
Ο Σεμπαστιάν Λέτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή, μαζί με τον Ρούντολφ και την Τρίτη θα επιδιώξει να ανεβάσει στροφές για να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων του Παναθηναϊκού προκειμένου να μπορέσει να συμπεριληφθεί τουλάχιστον στην αποστολή του τριφυλλιού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή στο άδειο ΟΑΚΑ.
Στις 8/3 η απολογία Φερέιρα στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Ο Σεμπαστιάν Λέτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή, μαζί με τον Ρούντολφ και την Τρίτη θα επιδιώξει να ανεβάσει στροφές για να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων του Παναθηναϊκού προκειμένου να μπορέσει να συμπεριληφθεί τουλάχιστον στην αποστολή του τριφυλλιού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή στο άδειο ΟΑΚΑ.
Αντίθετα οι Κουίνσι και Μπουμσόνγκ προπονούνται κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Φερέιρα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, από το οποίο θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σιμάο.
Οι Καπίνο-Ζέκα-Μπιάρσμιρ δεν μπόρεσαν να προπονηθούν την Παρασκευή λόγω ίωσης αλλά την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επανέλθουν.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου και το επόμενο ραντεβού θα είναι το πρωί της Τρίτης, καθώς λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Φερέιρα αποφάσισε να τους δώσει διήμερο ρεπό. Στις 8/3 η απολογία Φερέιρα στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ
Την Πέμπτη 8 Μαρτίου (στις 15:30) θα απολογηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μετά τη δίωξη που άσκησε εναντίον του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, για τις δηλώσεις του κατά της διαιτησίας μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη.
Μαζί με τον Πορτογάλο τεχνικό κλήθηκε σε απολογία και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ως συνυπεύθυνη.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.