
Πέντε ενήλικες και τρία παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από το φετινό κύμα γρίπης
Πέντε ενήλικες και τρία παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από το φετινό κύμα γρίπης, ενώ 33 άνθρωποι έχουν νοσηλευθεί σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με σοβαρές επιπλοκές. Όπως αναφέρουν Τα Νέα, δύο από τα τρία παιδιά κατέληξαν το τελευταίο 48ωρο. Σύμφωνα με τους επιδημιολόγους του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η τάση των κρουσμάτων γρίπης στη χώρα μας είναι έντονα αυξητική και αναμένεται να κορυφωθεί ώς τα μέσα Μαρτίου.
Πέντε ενήλικες και τρία παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από το φετινό κύμα γρίπης, ενώ 33 άνθρωποι έχουν νοσηλευθεί σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με σοβαρές επιπλοκές. Όπως αναφέρουν Τα Νέα, δύο από τα τρία παιδιά κατέληξαν το τελευταίο 48ωρο.
Σύμφωνα με τους επιδημιολόγους του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η τάση των κρουσμάτων γρίπης στη χώρα μας είναι έντονα αυξητική και αναμένεται να κορυφωθεί ώς τα μέσα Μαρτίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πόσο βοήθησε η πρόσφατη κακοκαιρία στη μείωση της ευφλεκτότητας των δασών
- Ο Νόρις άντεξε κι επέστρεψε στις νίκες στο Grand Prix της Ουγγαρίας (pic)
- Η ταινία «Θέλμα & Λουίζ» δεν είναι μια κινηματογραφική επίθεση στους άνδρες
- Ιράν: Ο Τραμπ σταμάτησε τις επιθέσεις «για να δώσει χώρο στη διπλωματία» – Και γιατί τελειώνουν τα πυρομαχικά
- Τσβόλε – ΑΕΚ 2-3: Το… γύρισε με δύο γκολ του Βάργκα, αλλά θέλει δουλειά (vid)
- Ρουμανία: Κάλεσε τον Ρώσο πρεσβευτή μετά την κατάρριψη και τρίτου drone

