Συνεχίζονται έως την Παρασκευή οι απεργίες στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν εκατοντάδες πτήσεις. Περίπου 200 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ανάμεσά τους και εργαζόμενοι που οδηγούν τα αεροσκάφη στους χώρους στάθμευσης, απεργούν μετά τη διαφωνία τους με την Fraport, την εταιρία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο για θέματα μισθών και συνθηκών εργασίας.
Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν εκατοντάδες πτήσεις.
Περίπου 200 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ανάμεσά τους και εργαζόμενοι που οδηγούν τα αεροσκάφη στους χώρους στάθμευσης, απεργούν μετά τη διαφωνία τους με την Fraport, την εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο για θέματα μισθών και συνθηκών εργασίας.
Η Lufthansa έχει ήδη ακυρώσει εκατοντάδες πτήσεις.
Οι νεότερες απεργιακές κινητοποιήσεις που άρχισαν το πρωί της Δευτέρας και θα συνεχίζονταν μέχρι το πρωί της Τετάρτης παρατάθηκαν ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε το συνδικάτο GdF.
Τουλάχιστον 1.300 πτήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από και προς το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το τρίτο μεγαλύτερο της Ευρώπης.
Οι πρώτες δύο ημέρες της απεργίας στοίχισαν στην Fraport από 3,5 ως 4 εκατομμύρια ευρώ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σπουδαία κίνηση από τον Ολυμπιακό: Στα ερυθρόλευκα ο Σμαΐλοβιτς – Ξεπερνάει τα 6.5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή
- Φοβάστε ότι η AI θα σας κλέψει τη δουλειά; Αυτά είναι τα πρώτα μέτρα που πρέπει να λάβετε
- Λίβανος: Ο πρόεδρος Αούν καλεί την Ουάσιγκτον να παραμείνει στο πλευρό της χώρας του
- «Κλείνει τον Μπόνγκα ο Παναθηναϊκός»
- Σοκαριστικό περτιστατικό στη Λάρισα: Καρέ καρέ η εμπρηστική επίθεση σε ΙΧ γυναίκας
- Ο Ουναΐ έκανε το 1-0 για το Μαρόκο με τρομερό σουτ (vid)

