Έκθεση Γενεύης 2012: Abarth Punto Scorpione
Μια εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Abarth Punto με τα διακριτικά Scorpione, αλλά αντίθετη με τα συγκριτικά ακίνδυνα χαρακτηριστικά του μαύρου σκορπιού στη φύση θα παρουσιάσει η ιταλική φίρμα στην έκθεση της Γενεύης.
H νέα περιορισμένη έκδοση του Punto που θα παρουσιαστεί στην ελβετική έκθεση με την υπογραφή της Abarth και τα διακριτικά Scorpione περιγράφεται από την ιταλική φίρμα ως ένα αυτοκίνητο “…που απευθύνεται σε ένα κοινό το οποίο θέλει να συνδυάσει το sport προσανατολισμό με μια διακριτική και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμβιβάζεται με λιγότερα”.
Η έκδοση Scorpione θα παραχθεί σε μόλις 199 μονάδες και διαθέτει κάποια στοιχεία που υπογραμμίζουν “διακριτικά” την μοναδικότητα της. Σε αυτά συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, η μαύρη ματ ρίγα που διατρέχει το αμάξωμα, οι γυαλιστερές μαύρες ζάντες, οι τροχοί των 18 ιντσών και η απόληξη της εξάτμισης που έχει αντίστοιχο μέγεθος εκείνων των εξοπλιστικών εκδόσεων Esseesse.
To Abarth Punto Scorpione εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,4 λίτρων που αποδίδει 180 ίππους και 270 Nm ροπής. Ως αποτέλεσμα, το Abarth Punto Scorpione επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,5 δευτερόλεπτα και φτάνει την τελική ταχύτητα των 216 χλμ./ώρα. Το τεχνολογικό προφίλ του συμπληρώνουν τα ισχυρότερα φρένα τα οποία διαθετουν κίτρινες δαγκάνες, τα αμορτισέρKoni και η sport διαμόρφωση της ανάρτησης.
Το εσωτερικό ακολουθεί το ίδιο sport μοτίβο υιοθετώντας bucket δερμάτινα καθίσματα Sabelt, μεταλλικά πεντάλ, δερμάτινο τιμόνι καθώς και όργανα με την υπογραφή της Jaeger.
auto.in.gr
- Τουρκία: Δικαστήριο ακύρωσε τις εκλογές για την ηγεσία του κύριου κόμματος της αντιπολίτευσης
- Slopaganda: Το Μάιο ο Τραμπ «έσπασε τα κοντέρ» της AI προπαγάνδας – Και δυστυχώς λειτουργεί
- Life Cycles: Τέσσερις Ελληνίδες εικαστικοί συναντιούνται σε μια έκθεση για τον χρόνο, τη μνήμη και τη συνέχεια
- Αναντιστοιχία δεξιοτήτων: Γιατί οι 4 στους 10 κάνουν δουλειές άσχετες από αυτό που σπούδασαν;
- Χαμός με τα διαρκείας του Ολυμπιακού, πάνω από 2.000 ανανεώσεις σε 4 ώρες
- Ιρανικά ΜΜΕ: ΗΠΑ και Ιράν πιθανόν συμφώνησαν στο τελικό προσχέδιο συμφωνίας – Θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες

