Σταμάτησε στα δοκάρια ο ΠΑΟΚ, του… κεφαλιού του ο ΟΣΦΠ, νίκη παραμονής η Κέρκυρα
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη δεν ανέδειξε νικητή, αφού ο ΠΑΟΚ σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι και έτσι οι ομάδες έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με δύο κεφαλιές με 2-0 του Πανιώνιου και μείωσε ξανά τη διαφορά στους δύο βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ η Κέρκυρα πήρε σημαντική νίκη επί της Δόξας Δράμας με 3-1 στην προσπάθεια για την παραμονή. Νωρίτερα, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και ο Λεβαδειακός 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη δεν ανέδειξε νικητή αφού ο ΠΑΟΚ σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι και έτσι οι ομάδες έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με δύο κεφαλιές με 2-0 του Πανιώνιου και μείωσε ξανά τη διαφορά στους δύο βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ η Κέρκυρα πήρε σημαντική νίκη επί της Δόξας Δράμας με 3-1 στην προσπάθεια για την παραμονή.
Νωρίτερα, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και ο Λεβαδειακός 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Αναβλήθηκε εκ νέου το ΑΕΚ – ΟΦΗ…
Δείτε τι έγινε στα ματς του Σαββάτου…
Το πρόγραμμα της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου:
15:00 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (NOVA)
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (NOVA)
17:15 ΑΕΚ – ΟΦΗ (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)
17:15 Κέρκυρα – Δόξα Δράμας (NOVA)
17:15 Ολυμπιακός – Πανιώνιος (NOVA)
19:30 ΠΑΟΚ – Άρης (NOVA)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Αναμένουμε σύντομα μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό – Τι λέει για τα 5,7 Ρίχτερ στην Κρήτη
- Καμία σχέση ο ορισμός του Ευαγγέλου με τα ντέρμπι της Super League
- Τέμπη: Αντιδράσεις μετά από οριστική παύση δίωξης κατηγορουμένου λόγω θανάτου
- Ένας αιώνας σε κίνηση: Η Shell στην Ελλάδα μέσα από τη ματιά του Βασίλη Κεκάτου
- Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η δίκη των τριών συλληφθέντων – Αφέθηκαν ελεύθεροι
- Μαρτίνεθ για Αταμάν: «Ακόμη κι αν έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί για να μας κερδίσουν»



