Δεσμεύτηκαν λογαριασμοί 160 εκατ. ευρώ του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην Ελβετία
Εντοπίστηκαν και δεσμεύτηκαν 160 εκατομμύρια ευρώ σε τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην Ελβετία. Τα ποσά είχαν κατατεθεί στην τράπεζα GHP Arbitrium AG της Ζυρίχης και εντοπίστηκαν από τον εισαγγελέα Ι.Δραγάτη, με εντολή του οποίου έγινε η δέσμευσή τους.
Εντοπίστηκαν και δεσμεύτηκαν 160 εκατομμύρια ευρώ σε τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς του επιχειρηματίας Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην Ελβετία.
Τα ποσά είχαν κατατεθεί στην τράπεζα GHP Arbitrium AG της Ζυρίχης και εντοπίστηκαν από τον εισαγγελέα Ι.Δραγάτη, με εντολή του οποίου έγινε η δέσμευσή τους.
Τα χρήματα ήταν μοιρασμένα σε τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς που διατηρούσε ο επιχειρηματίας στην ελβετική τράπεζα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά

