«Όχι» Σαμαρά στο ταμείο Μέρκελ για την αποπληρωμή του χρέους
Αμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στα σχέδια των εταίρων για δημιουργία Ταμείου στο οποίο θα βρίσκονται δεσμευμένα τα χρήματα των δανειστών, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι θα πηγαίνουν στην αποπληρωμή του χρέους. Μιλώντας στο πρακτορείο Dow Jones Newswire, ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόταση, λέγοντας: «Θα αποτελούσε έμμεση εποπτεία της Γερμανίας στην Ελλάδα· έχω πρόβλημα με αυτό».
Αμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στα σχέδια των εταίρων για δημιουργία Ταμείου στο οποίο θα βρίσκονται δεσμευμένα τα χρήματα των δανειστών, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι θα πηγαίνουν στην αποπληρωμή του χρέους.
Μιλώντας στο πρακτορείο Dow Jones Newswire, ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόταση, λέγοντας: «Θα αποτελούσε έμμεση εποπτεία της Γερμανίας στην Ελλάδα· έχω πρόβλημα με αυτό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλύτερα να έστελναν τον Ζίκο και τον Έντερ
- Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Γιου Τινγκ – Στο «μικροσκόπιο» το στίγμα του κινητού της 50χρονης Κινέζας
- Οι μυστικές, ερωτικές επιστολές του Αλμπέρ Καμύ κάνουν τις σύγχρονες σχέσεις να φαίνονται βαρετές
- Η περίπτωση του καβουριού που μεγάλωσε παγιδευμένο σε ένα πλαστικό μπουκάλι
- Νέα έκθεση καταγγέλλει 80 χρόνια συστηματικής σεξουαλικής βίας κατά Παλαιστινίων από ισραηλινές δυνάμεις
- Μια ιστορική στιγμή για τη Γαλλία – Την Τρίτη η απόφαση του Εφετείου για τη Μαρίν Λεπέν




