Συμμετοχή της Bentley στο Epirus Business Forum 2012
Η Bentley Athens τίμησε το Epirus Business Forum που φιλοξενήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων διά του εκπροσώπου της κ.Κώστα Μοτάκη, αλλά και με δύο μοντέλα της που έδωσαν το παρών στην διοργάνωση.
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Epirus Business Forum 2012 που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα με θέμα: “Περιφέρεια Ηπείρου: Στρατηγική θέση – Διεθνής Αγορά – Agenda 2012 – 2020” και όπου η Bentley Athens έδωσε το παρών δια του εκπροσώπου της κ. Κώστα Μοτάκη, αλλά και με τις Continental Flying Spur και Continental GT Speed.
Τα δύο μοντέλα της Bentley είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο του χώρου της εκδήλωσης και οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τη φίρμα και τα μοντέλα της μέσα από το υλικό που τους διατέθηκε.
Στόχος του Forum που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τμήμα Ηπείρου), του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, ήταν να συγκεντρώσει διακεκριμένους ειδικούς και επιχειρηματίες, με σκοπό να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στις αλλαγές που επιβάλλει η κρίση και να παρουσιάσει ευκαιρίες που προσφέρονται στην περιοχή της Ηπείρου.
auto.in.gr
- Κόκκινο κραγιόν, τραβηγμένα μαλλιά, κρίκοι – Το 80s στυλ της Sade δεν ξεπεράστηκε ποτέ
- Παρέμβαση για την αντιμετώπιση της οπτικής ρύπανσης από το Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός
- Αντιρρήσεις για το Δημόσιο, μήνυση στον Κυρανάκη και ραντεβού σε έναν… μήνα στη δίκη για τα Τέμπη
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Πρωτοφανής η επίθεση στο πρωτοδικείο Αθηνών
- Νέα Αριστερά: Game over για τον «Zhukov» – Το «τρολ» της ΝΔ απέκτησε όνομα, επώνυμο και κυρίως καταδίκη

