Πολύ κοντά στην απόφαση για την οριστική αναβολή των πρωταθλημάτων της Football League- Football League 2 βρίσκεται η εν λόγω διοργανώτρια αρχή. Και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα διεξαχθούν αγώνες αυτό το σαββατοκύριακο (11-12/2).
Πολύ κοντά στην απόφαση για την οριστική αναβολή των πρωταθλημάτων της Football League- Football League 2 βρίσκεται η εν λόγω διοργανώτρια αρχή. Η προγραμματισμένη συνεδρίαση για την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε και ορίσθηκε για την Πέμπτη 9/2 (14.00) καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι σύλλογοι, πόσο μάλλον για το ζήτημα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών.
Και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα διεξαχθούν αγώνες αυτό το σαββατοκύριακο (11-12/2).
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.