Ιταλικό πλοίο προσέκρουσε σε προβλήτα λόγω κακοκαιρίας
Ιταλικό πλοίο με 263 επιβάτες και 53μελές πλήρωμα παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους κατά τον απόπλου του από το λιμάνι Τσιβιταβέκια και προσέκρουσε σε προβλήτα, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές. Το πλοίο «Sharden» της εταιρίας Tirrenia, με τη βοήθεια δύο ρυμουλκών οδηγήθηκε στο λιμάνι, όπου παραμένει για λόγους ασφαλείας. Επιβάτες και πλήρωμα είναι καλά στην υγεία τους.
Ιταλικό πλοίο με 263 επιβάτες και 53μελές πλήρωμα παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους κατά τον απόπλου του από το λιμάνι Τσιβιταβέκια και προσέκρουσε σε προβλήτα, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές.
Το πλοίο «Sharden» της εταιρίας Tirrenia, με τη βοήθεια δύο ρυμουλκών οδηγήθηκε στο λιμάνι, όπου παραμένει για λόγους ασφαλείας. Επιβάτες και πλήρωμα είναι καλά στην υγεία τους.
Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει όλη την Ιταλία έχει καταστήσει ιδιαίτερα δύσκολες τις χερσαίες και θαλάσσιες συγκοινωνίες.
Από το λιμάνι της Τσιβιταβέκια, βόρεια της Ρώμης είχε αποπλεύσει στις 13 Ιανουαρίου το κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia το οποίο ναυάγησε στην Τοσκάνη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 17 άνθρωποι και πολλοί να αγνοούνται μέχρι σήμερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442