Με τις γνωστές απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο
Ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τους 21 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της ΑΕΚ εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Σε αυτή δεν μετέχουν οι Νίκος Γεωργέας, Γρηγόρης Μάκος, Νίκος Εγγλέζου και Μαυρουδής Μπουγαΐδης (έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή).
Ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τους 21 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της ΑΕΚ εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.
Σε αυτή δεν μετέχουν οι Νίκος Γεωργέας, Γρηγόρης Μάκος, Νίκος Εγγλέζου και Μαυρουδής Μπουγαΐδης (έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή).
Η αποστολή της «Ένωσης»: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν προχωρά στην κατάσχεση δύο πλοίων – Οι ΗΠΑ υποβαθμίζουν την εξέλιξη
- Οι ΗΠΑ τιμωρούν το Ιράκ για να το αναγκάσουν να εξαρθρώσει τις φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές
- ΟΗΕ: Επικρίσεις για την ατολμία του από τη Ρεβέκα Γκρίνσπαν, υποψήφια για το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα
- Λίβανος: «Ενδέχεται να συνιστούν εγκλήματα πολέμου» οι επιθέσεις κατά κυανοκράνων, λέει ο Γκουτέρες
- Λίβανος: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους Αμερικανούς να φύγουν από τη χώρα
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος


