Μία άφιξη αναμένεται στο Περιστέρι, μετά τις τρεις αποχωρήσεις των Ρόμπι, Σκοτ και Μότσνικ. Ο Σέρβος Αλεξάντερ Μίτροβιτς είναι ο «εκλεκτός» του Αργύρη Πεδουλάκη για τη θέση του γκαρντ και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Ο Μίτροβιτς είναι 21 χρόνων, με ύψος 2.01. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρτιζάν Βελιγραδίου και φέτος αγωνίστηκε υπό μορφή δανεισμού στη Μέταλατς.
Την πρόκρισή της στο Final Four του Champions League πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 10-8 της Σαμπαντέλ και θα διεκδικήσει ακόμα ένα ευρωπαϊκό.
Μετά το League Cup η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε και το FA Cup επικρατώντας με 1-0 της Τσέλσι χάρη σε μαγικό τακουνάκι του Σεμένιο. Όγδοο Κύπελλο για τους «Πολίτες» που θα παλέψουν για το εγχώριο τρεμπλ.