Ελληνική χρεοκοπία και πιθανή έξοδο από το ευρώ βλέπει ο Πολ Κρούγκμαν
Ελληνική χρεοκοπία και πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, βλέπει ο Νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, σύμφωνα με όσα είπε την Πέμπτη κατά την ομιλία του στο Φόρουμ «Ρωσία 2012». Στο ίδιο Φόρουμ ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν είχε τονίσει ότι «η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά τη δυνατότητα να εξυγιάνει την οικονομία της».
Ελληνική χρεοκοπία και πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, βλέπει ο Νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, σύμφωνα με όσα είπε την Πέμπτη κατά την ομιλία του στο Φόρουμ «Ρωσία 2012».
«Η ελληνική κατάσταση είναι ουσιαστικά αδύνατη» είπε.
«Θα χρεοκοπήσουν. Στην πραγματικότητα, έχουν ήδη χρεοκοπήσει. Το ζήτημα είναι εάν επίσης θα φύγουν από το ευρώ, για το οποίο πιστεύω σε αυτό το σημείο ότι είναι περισσότερο πιθανό απ’ ότι δεν είναι», προσέθεσε.
Στο ίδιο Φόρουμ, ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν είχε τονίσει ότι «η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά τη δυνατότητα να εξυγιάνει την οικονομία της».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απάτη ΕΟΠΥΥ: Στα δικαστήρια Πειραιά ο φαρμακοποιός και πρώην υποψήφιος βουλευτής
- Σγουρός: «Προσωπικές του απόψεις» λένε πηγές του ΠΑΣΟΚ στο in, για τις δηλώσεις περί συγκυβέρνησης με τη ΝΔ
- «Εξελίξεις τώρα»: Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου
- Τραγούδι για τα «τρία λιοντάρια» ξεσηκώνει την Αγγλία που κάνει όνειρα για το Μουντιάλ
- Βενεζουέλα: Συγκλονίζει 12χρονη που έμεινε για 32 ώρες θαμμένη στα συντρίμμια
- Τζένη Ζαχαροπούλου: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στην ηθοποιό