Σε ρυθμούς ύφεσης κινείται πλέον (και) η βελγική οικονομία
Η ύφεση χτύπησε την πόρτα και του Βελγίου, σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Soir, το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 0,2% στο τέταρτο τρίμηνο του 2011, έπειτα από συρρίκνωση 0,1% στο τρίτο τρίμηνο.
Η ύφεση χτύπησε την πόρτα και του Βελγίου, σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Soir, το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 0,2% στο τέταρτο τρίμηνο του 2011, έπειτα από συρρίκνωση 0,1% στο τρίτο τρίμηνο.
«Τεχνικά μιλάμε για ύφεση, εφόσον έχουμε αρνητικό πρόσημο δύο συνεχόμενα τρίμηνα» αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Η συνολική ανάπτυξη για το 2011 περιορίστηκε στο 1,9%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έντονη κριτική στη Βραζιλία για τον αποκλεισμό από τη Νορβηγία: «Συντριβή από τον Χάαλαντ – Μια παθητική Σελεσάο»
- Ο υπερτυφώνας Μπάβι προκαλεί «μεγάλες ζημιές» στο νησί Ρότα των ΗΠΑ
- Καλλιθέα: 70χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Κριμαία: Διακοπή ρεύματος στη Σεβαστούπολη λόγω ουκρανικής επιδρομής
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Υεμένη: Τουλάχιστον 16 κυβερνητικοί στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση των Χούθι
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442