Η ομάδα του Xbox υπόσχεται μάχες Star Wars στους λάτρεις του Kinect, του πρωτότυπου τρόπου χειρισμού της παιχνιδομηχανής Xbox 360 με τις κινήσεις του σώματος. Δείτε τι θα κάνετε «σε σύντομο χρονικό διάστημα» σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, με πρωταγωνιστές τον Darth Vader και τον Κρις Πρατ. To Kinect Star Wars αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2012.

Το Kinect Star Wars, το παιχνίδι που περίμεναν οι fan όσο κανένα άλλο, για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του σύμπαντος στο Star Wars, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη «δύναμη» και να δώσετε μάχη με το φωτόσπαθο χρησιμοποιώντας μόνο τις κινήσεις του σώματός σας – χωρίς να χρειάζεστε κάποιο χειριστήριο.

Για την προώθηση αυτού του πολυαναμενόμενου τίτλου, η ομάδα του Xbox συνεργάστηκε με τον αμερικανό κωμικό και αστέρα του “Parks and Creation”, Κρις Πρατ δημιουργώντας ένα δίλεπτο ξεκαρδιστικό φιλμ. Φορώντας ένα μπουρνούζι, πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Darth Vader σε μια σκηνή μονομαχίας με φωτόσπαθα εμπνευσμένη από το “Star Wars Episode IV: A New Hope”. Εκεί, ο Πρατ εξαντλεί τη φαντασία κάθε fan του Star Wars.

«Αξιοποιώντας τη δύναμη του Kinect για Xbox 360 – του παιχνιδιού χωρίς χειριστήριο – και την ομορφιά των τρισδιάστατων γραφικών, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να κάνετε το ίδιο από το σαλόνι σας. Με τις κινήσεις του σώματος τους, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη «Δύναμη», να πολεμήσουν με φωτόσπαθο, χωρίς όμως να κρατάνε κανένα χειριστήριο. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τη «Δύναμη» με φίλους μέσω της λειτουργίας co-op. Ένας δεύτερος παίκτης μπορεί να μπει και να βγει από το παιχνίδι με μεγάλη ευκολία και να γίνει Jedi εν δράση!»

To Kinect Star Wars αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2012.

In.gr Τεχνολογία