
Κόντρα Λοβέρδου με τη Νέα Δημοκρατία για τα περί «μακελειού»
Την αντίδραση Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσε κριτική του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη για τη δήλωση του υπουργού Υγείας ότι «όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην υπάρχει μακελειό».
Την αντίδραση Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσε κριτική του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη για τη δήλωση του υπουργού Υγείας ότι «όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην υπάρχει μακελειό».
Ο κ. Μιχελάκης δήλωσε ότι «η απειλή Λοβέρδου, για ‘μακελειό” στη χώρα, στρέφεται ευθέως εναντίον της Δικαιοσύνης, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας» προσθέτοντας:
«Δεν ξέρουμε αν τα κίνητρά του είναι ψηφοθηρικά ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ. Σίγουρα, όμως, τέτοιες απειλές, σε μια στιγμή που ο λαός υποφέρει εξαιτίας της πολιτικής τους, ξεπερνούν τα όρια της ανευθυνότητας. Είναι εκβιαστικές, και επικίνδυνες».
Απαντώντας, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι δεν μετατοπίζεται «ούτε κατ’ ελάχιστο από τις απόψεις που εξέφρασα χθες. Απόψεις που υποστηρίζω όλα τα μεταπολιτευτικά χρόνια, όπου επικρατεί ο άγονος κομματικός ανταγωνισμός και ως πολιτικός, αλλά και ως επιστήμονας».
«Όπως είπα χθες στο Mega οι εισαγγελείς εφάρμοσαν το Σύνταγμα και το νόμο στέλνοντας αμελλητί την υπόθεση στη Βουλή και αποφεύγοντας όπως όφειλαν την οποιαδήποτε αξιολόγηση για πράξεις μελών της κυβέρνησης. Αυτά για την δήθεν παρέμβαση στο πεδίο της Δικαιοσύνης.
»Θυμίζοντας ταυτόχρονα, ότι ήμουν ρητά και άφοβα κατά της εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία για την περίοδο διακυβέρνησης του Κ.Καραμανλή και της ΝΔ. Υποστήριξα και συνεχίζω να υποστηρίζω αμετακίνητα ότι κάθε απόπειρα να γίνει πολιτική εκμετάλλευση του συγκεκριμένου θέματος εναντίον του κ. Παπανδρέου, παράγει μετά απολύτου βεβαιότητος ανωμαλία. Αυτές είναι οι απόψεις μου.
»Η χώρα δεν χρειάζεται άλλες πολιτικές βεντέτες. Χρειάζεται προσήλωση στη κοινή προσπάθεια να μην γονατίσει. Όλα τα άλλα συνιστούν απώλεια προσφάτου μνήμης που είναι κακή σύμβουλος σε όσους στρατεύονται στο αγώνα για τη στήριξη της χώρας» προσθέτει ο κ. Λοβέρδος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η άλλη πλευρά του Εμμανουήλ Καραλή: Η αγάπη για το κρασί, το δάνειο των γονιών και το ξεμάτιασμα
- Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν αποτελεί το μεγαλύτερο πετρελαϊκό σοκ από το 1979 σε συνολικές απώλειες
- Εως και 5 ώρες αναμονής στα αεροδρόμια λόγω του νέου μέτρου αυτοματοποιημένων ελέγχων – Τι απαντά η Φον ντερ Λάιεν
- «Καμία ανοχή σε μεθοδεύσεις νέας μακράς διακοπής της δίκης για τα Τέμπη», λέει ο σύλλογος συγγενών θυμάτων
- Ζακ Σολομόν, η τραγική μοίρα ενός στρατευμένου φυσικού που πολέμησε μέχρι τέλους το ναζιστικό καθεστώς
- LIVE: Αυστραλία – Αίγυπτος



